Over ons

Het bestuur bestaat uit:

Diana van Bree Voorzitter/ secretaris
Caroline van Vroemen Penningmeester
   

 

Doelstelling

Onze doelstelling is om het L.A.K. toegankelijk te houden voor iedereen.

Om dit doel te bereiken is het L.A.K. een samenwerking aangegaan met Cum Laude Agility.

Momenteel  zijn er geen activiteiten in beide verenigingen.

Naam

Omdat we ons landelijk willen profileren en ons niet langer willen concentreren op enkel het Limburgse gedeelte van Nederland, hebben we in 2015 de betekenis van de letters L.A.K. iets aangepast. De letters L.A.K. staan voor:

Landelijke Agility Krachten

Logo

Het Symbool in dit logo is een Akoben. Een Akoben staat voor waakzaamheid, strijdbaarheid en kracht. Dat is wat wij landelijk willen uitstralen, tevens willen we benadrukken dat het om een nauwe samenwerking tussen mens en hond gaat. Vandaar de "hand - poot" afbeelding in combinatie met de Akoben. Wij hopen dat het logo u net zo goed bevalt als ons.

 

Om het L.A.K. toegankelijk te houden voor iedereen, introduceren wij 2 manieren waarop u bij het L.A.K. aangesloten kunt zijn:

Lidmaatschap
Dit kost 17 euro per jaar. U bent volwaardig lid, u kunt dan via het L.A.K. uw licentie aanvragen en wij zullen u op de hoogte houden van al onze activiteiten. U heeft voorrang bij inschrijving (indien mogelijk) als u wilt deelnemen aan onze aktiviteiten. 
 Licentiehouder
U kunt licentiehouder worden. Dit kost 7,00 euro per jaar. U kunt dan via het L.A.K. uw licentie bij de Raad van Beheer aanvragen. U bent dan geen lid. Deze optie is er speciaal voor mensen die een vereniging zoeken enkel en alleen voor de startlicentie agility. (iedere handler betaald 5,00 euro voor het licentiehouderschap. Ook al woont u op hetzelfde adres met een andere licentiehouder.

   Vriendelijke groeten,

   Bestuur L.A.K.