Aanmelden

 

Om het L.A.K. toegankelijk te houden voor iedereen, introduceren wij 2 manieren waarop u bij het L.A.K. aangesloten kunt zijn:

Meldt u zich aan na 1 november van het lopende jaar dan is uw aanmelding 14 maanden geldig, dus t/m december van het jaar daarna. U hoeft u niet af te melden bij het L.A.K.. Uw aanmelding verloopt vanzelf en (als u niet verlengd) wordt u vanzelf uit onze administratie verwijderd. 

 Lidmaatschap:

Dit kost 17,50 euro per jaar. U bent volwaardig lid, u kunt dan via het L.A.K. uw licentie aanvragen en wij zullen u op de hoogte houden van al onze activiteiten. U heeft voorrang bij inschrijving (indien mogelijk) als u wilt deelnemen aan onze aktiviteiten. (Mochten er meerdere personen, wonend op 1 adres, lid willen worden dan betaald de 2e person 15,00 euro lidmaatschap. Dit noemen we het gezinslid).

 

 Licentiehouder:

U kunt licentiehouder worden. Dit kost 7,00 euro per jaar.
U kunt dan via het L.A.K. uw licentie bij de Raad van Beheer aanvragen.
U bent dan geen lid. Deze optie is er speciaal voor mensen die een vereniging zoeken enkel en alleen voor de startlicentie agility.
(iedere handler betaald 7,00 euro voor het licentiehouderschap. Ook al woont u op hetzelfde adres met een andere licentiehouder)

 

Formulier:

Aanmelden bij het L.A.K. kan eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier en voltooien van de betaling, Gebruikt u hiervoor onderstaand rekeningnummer: NL47 INGB 0005741380  t.n.v. D. van Bree

Voor het inschrijfformulier, gebuik deze link.

Formulier aanmelding lidmaatschap of licentiehouder--->